Expresstart för homeopater

Klicka här för ->Checklista Express-start för homeopater

”för dig som nyutbildad eller auktoriserad homeopat som vill få mer fart på din homeopatpraktik. Här har du ett filmklipp på 28 minuter som visar allt om att starta som homeopat.

Använder du checklistan och antecknar till filmen så har du en plan för de närmaste 90 dagarna för att uppnå dina mål.

Mot nya mål för Sveriges homeopater :-).

2 comments on “Expresstart för homeopater”

 1. Anna Svara

  Det hade varit väldig5 intressant om ni hade ”knytit ihop säcken” . Häxor, kloka gummor/gubbar, helare mfl har genom århundraden använt exakt samma metod. Deras botemedel var botande enligt exakt samma metoder. Och baserade på kunskap som gått i arv i generationer. Gamla huskurs recept och kloka gummor recept var utspädda i samma anda. De vanligaste huskurerna idag är förvisso mer starka och ”hands on” men har fått en liten renässans. Med kunskap om hur minnet fungerar så har de mer subtila kurerna glömts bort och de uttalade starka klart distinktiva kommits ihåg.
  Ytterligare Tyvärr så är det många av dessa skatter som går förlorade nu då den yngre generationen skolats i i västerländsk usa baserad symptomat behandling. Så det ni gör är inte bara bot istället för att dölja symptom, det är en kulturminnes skatt ni håller liv i.

  • svenskahomeopater Svara

   Tack för dina synpunkter, något att tänka på!
   Hälsningar
   Thomas Berggren/SHR

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *