Aktuellt 2018

0 Comments

Aktuellt 2018

25-29 juni George Vithoulkas på Alonissos, Grekland.
5 dagar fr o m måndagen 25:e – fredagen 29/6.

Tid: 09.30 – 13.00 och 17.30 – 20.30, ca 6 timmar inkl. 2 raster
I juni 2017 var det en bra ökning av homeopater från Sverige. Vi hoppas på ännu bättre uppslutning 2018. Det var riktigt bra med George Vithoulkas och Jorgos Kavouras, enligt våra deltagare!!!! Själva kunde vi inte åka p g a allvarlig sjukdom.  George säger att detta är ett ”Advanced seminar for proffesionals”. Det är viktigt att du betalar din anmälningsavgift snarast för att säkra en plats! Vem som kommer att föreläsa tillsammans med Georg Vithoulkas vet vi inte ännu, men troligt är att det blir Jorgos Kavouras. 2018 blir det 21:e gången som vi tar med oss kollegor till Alonissos. Föreläsningarna hålls i hans skola (International Academy for Classical Homeopathy), vackert belägen högt uppe på Alonissos med utsikt över Egeiska havet. Utbildningen är öppen för alla som har elementära kunskaper i homeopati och känner behov av vidareutbildning. Ämnen: Utbildningen innehåller videofall och live-cases med analys och jämförande Materia Medica. Seminariekostnad: 350 Euro. Anmäler dig gör du genom att betala in en anmälningsavgift till NAKH på 50 Euro till IBAN SE 03 6000 0000 0000 4733 3189, Swift/Bic HANDSESS snarast! Skriv ”Vithoulkas” på talongen. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas ej. Resterande avgift 300 Euro betalas senast den 30 maj 2018 på samma valutakonto. Skriv även din postadress + telnr samt e-mail på talongen. Denna kostnad avser endast seminarieavgift. Resa, logi och uppehälle tillkommer. En studieresa till Alonissos är ett mycket stimulerande nöje, som inspirerar till fördjupat intresse för homeopatin och du kommer hem med förnyad energi och inspiration i bagaget! Har du funderat tidigare att följa med men inte kommit till ”skott” KOM MED NU! FÖLJ MED OSS TILL ALONISSOS!!!!! George blir 86 år nästa sommar!
arrangör: Gunnar och Ing-Britt Jansson NAKH

4 juli Biokemiska vävnadscellsalter 1 dagskurs för terapeuter i Örebro
Lär dig de 12 cellsalterna som fyller på dina celler, avgiftar, läker och får din kropp att fungera bättre. Vi går igenom tecken på tunga och ansiktet som indikerar vilken salt som saknas. Ansikte och tunganalys och eget kompendium igår. Ett bra komplement till klassisk homeopati, naturmedicin, akupunktur och massage mm. Med dessa 12 salter kan man läka kroppen med de flesta besvär, t o m matintoleranser och allergier. Ett unikt kompendium (med bilder på ansikten och tungor som indikerar vilken salt man väljer). Kursintyg ingår. Tid 09.00-17.00. Kostnad 1600 kr inkl. moms. Hör av dig om du behöver hotell eller vandrarhem. Anmälan innan den 29 juni och avgiften till pg 83 10 481-0. Alternativ Praktik Helheten, Norra Grev Rosengatan 3, Örebro, 3 trappor. (Helheten ligger nära resecentrum på norr i Örebro) Irén Svensson-Nylén, anmälan via mejl iren.svensson.nylen@hotmail.com, sms 070–5821211

18 augusti Retorikkurs, Stockholm
Alla medlemmar och blivande medlemmar till Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati SFVH är välkomna på retorikkurs, för att bli bättre på att hålla föredrag. Homeopatin och hela alternativmedicinen behöver många terapeuter som berättar att homeopati fungerar och kan bota när hälsan behöver återvinnas. Kursen är upplagd i en förberedande kurs som är en dag och en fortsättningskurs som är ett veckoslut. Den förberedande kursen ges fredag 1 juni, lördag 2 juni och lördag 18 augusti. En av dessa dagar väljs.
FORTSÄTTNINGSKURS I PRAKTISK RETORIK Fokus ligger på praktisk förberedelse för att hålla föredrag, svara och argumentera om homeopati. Kursen omfattar två dagar och erbjuds vid ett tillfälle: lördag och söndag 1–2 september 2018, kl. 10–16.30. Kursledare: Monica H Sperens, fil mag. i retorik. www.monicasperens.se Fortsättningskursen som är ett veckoslut ges 1–2 september.
Stöd den homeopatiska läkekonsten! Kursen, som är i två delar, är gratis för medlemmar i SFVH (för icke-medlem 2 700:-). Syftet med kursen är att stärka förmågan att prata inför och med andra människor, för att aktivt främja homeopatin. Bli bättre på att tala för din sak: I vardagens spontana möten – och i offentligheten, i föredrag och debatter. Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati, SFVH erbjuder en stödutbildning i praktisk retorik, utformad och anpassad för oss. Du kommer att få träna framträdandeteknik och lära dig mer om retorikens grunder och finesser. Och du får träffa andra homepativänner att utbyta tankar med. Det blir inte bara nyttigt – också roligt. BASKURS I PRAKTISK RETORIK (krävs för att gå fortsättningskursen) Fokus ligger på framträdandeteknik och baskunskap i argumentation. Kursen omfattar en dag och erbjuds: lördag 18 augusti 2018. Kl. 10–16.30.
FORTSÄTTNINGSKURS I PRAKTISK RETORIK Fokus ligger på praktisk förberedelse för att hålla föredrag, svara och argumentera om homeopati. Kursen omfattar två dagar och erbjuds vid ett tillfälle: lördag och söndag 1–2 september 2018, kl. 10–16.30. Kursledare: Monica H Sperens, fil mag. i retorik. www.monicasperens.se Plats: Långa gatan 11 C, Djurgården, Stockholm. Vänlig hälsning Marina, anmälan görs till Marina Szöges: EvaMarina@live.se

20–21 okt Ätstörningar, fortbildning för homeopater med Gert Eselböck, Örebro
Lör-9.30- 17.00, sön 9.30-16.00 ”Ätstörningar”. Gerts dotter som är psykolog ger sin syn på behandlingen och Gert pratar naturligtvis homeopati i sammanhanget. Temat är ganska omfattande och två dagar är inte för mycket i detta ämne. Detta ämne är viktigt idag då fler och fler dabbas av sjukdomen även pojkar/killar. Pris SHR ansluten 1400 kr, pris för studerande medlemmar hos oss 700 kr, och priset för icke medlemmar i SHR 1800 kr.
Plats: Alternativ Praktik Helheten Örebro. Ligger nära Örebro resecentrum. Mer information mejla på iren.svensson.nylen@hotmail.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *